dinsdag 24 april 2012

DIY ideetjes!

Onder het motto 'dingen die je zelf doet, doe je beter' maak ik vandaag een artikeltje. Ik heb enkele interessante ideetjes gevonden tijdens mijn internetgesnuffel en ik dacht dat jullie dat misschien ook best leuk zouden vinden!


Dit vind ik echt een goed idee'tje! En eigenlijk niet zo heel moeilijk. Ik zou even bij de kringloopwinkel gaan checken of ze een leuke frame hebben en daarna enkel nog een leuk kleurtje en wat kant en hupsakee! Je hebt een mooi versierseltje in je kamer en het was totaal niet duur. Easy!


Het ziet er wat moeilijker uit, maar toch de moeite waard om te proberen! Van die parels kan je makkelijk kopen bij een winkel als Action. Helemaal niet duur! En de Peter Pan-kraag is helemaal in! Cute toch? :D


Ohhh, hoe leuk! Kaarsjes in schelpjes. Het zal wel even zoeken zijn (kopen misschien?) naar schelpen die groot genoeg zijn, maar het lijkt me zo leuk en decoratief! Hoe awesome is dit! :)


Weeral zo'n leuk decoratief idee'tje! Het ziet er zo landelijk en gezellig uit. Ook helemaal budgetproof!


Ik hou van het idee om kratjes te hergebruiken en ze aan de muur te hangen. Zo dienen ze als schapje en geven ze net dat tikkeltje meer aan je interieur! 


Breien, het vraagt tijd en aandacht maar eens je de techniek onder de knie hebt, gaat het vlotjes! Let wel, hoe kleiner de priem, hoe langer je zal moeten breien voor je er een vorm in kan zien! 


Misschien een goede tip voor als je hippe, maar toch vintage meubelen wilt. Op naar de kringloopwinkel! Leuk én budgetproof, wat wil je nog meer? :)

Vriendschapsbandjes! How old school is that? Maar het blijft leuk, vooral als er zo'n lief patroontje inzit. I'm a sucker for bracelets!


Dit is een leuk idee'tje! Neem elk jaar ongeveer dezelfde foto en zet er bij welke leeftijd je hebt en waar je van houdt. Leuk voor mama's die graag scrapbooken!


Een lijstje met wat je wilt doen in de vakantie, maar dan op een creatieve manier. Heel leuk gevonden! Misschien ga ik daar ook eens aan beginnen... :D

Er zitten toch wel leuke ideetjes tussen! Vinden jullie DIY-en leuk? :) xoxo

3 opmerkingen: