vrijdag 2 november 2012

How to: Zelfvertrouwen opkrikken!

Vele meiden hebben er last van: een laag zelfbeeld. Ons zelfvertrouwen draait vaak op een laag pitje, daarom ga ik snel wat tips geven om je beter in je vel te voelen!


 • Koop kleding waar je jezelf goed in voelt

  Een té strak kleedje, waar je dat buikje niet in kan verstoppen, is geen topper voor onzekere meiden. Zoek naar een leuk jurkje waar je jezelf helemaal goed in voelt. Als je jezelf goed voelt in je kleding, zal je dit ook uitstralen!

 • Work those heels, baby!

  Een paar mooie hakken en je hele figuur ziet er meteen anders uit. Pas wel op als je niet makkelijk loopt met hakken, je wilt ook geen blunders maken... Ben je een beginner en wil je toch proberen? Probeer dan wedges en/of schoenen die vastzitten aan je voeten (korte botjes). Deze lopen veel makkelijker dan torenhoge pumps!

 • Weg met bomma-ondergoed, hallo sexy ondergoed!

  Heb je liever dat niemand het meteen opmerkt, maar wil je toch zelfvertrouwen uitstralen? Misschien is sexy ondergoed dan wel goed voor jou. Alleen jij weet dat je het draagt, en hou dat ook zo. Een string die tien centimeter bovenuit je broek piept is not very classy, dus hou alles wel verhuld.  En ohja, sexy betekent niet altijd niemendalletjes, het mag ook best een kanten boxer-modelletje zijn!

 • Een nieuwe snit!

  Als je haar uit model is, ligt het vaak niet zo goed meer. Ga bij de kapper en vraag advies wat bij jou zou staan. Misschien een korte bob, of meer een A-lijn, een pony? Denk wel goed na over je beslissing, je haar maakt vaak toch wel je look af!

 • "Hmmm, wat ruik je lekker!"

  Niets is zo leuk als te horen krijgen dat je een lekker geurtje op hebt. Mijn advies? Probeer de geurtjes ook echt! Ga in een parfumerie en ruik eerst het geurtje op een papiertje. Vind je 'm lekker? Probeer hem dan op je pols, want dan pas ruik je hoe hij verandert op je huid. Bij mij worden geuren vaak zoeter, terwijl dat niet bij iedereen zo is!Zelfvertrouwen is key om te stralen! Work it babes ;) 

xoxo, Jani

Geen opmerkingen:

Een reactie posten