maandag 9 januari 2012

MAC Blush: Desert Rose

De MAC-store, je komt er nooit met lege handen buiten! Maar, wat ben ik blij met alles wat ik er koop! Jep, ik spreek uit ervaring. Ik zal je wat vertellen over mijn nieuwe blush. Hij is verkrijgbaar onder de naam Desert Rose.


Hij is niet doll-pink (Barbie-roze, felle kleur). Hij is vrij zacht van kleur, maar wel heel gepigmenteerd! Ik moet heel erg opletten met hoeveel ik aanbreng. Met andere woorden, hij is dus ook heel zuinig in gebruik!

De prijs is iets wat veel mensen tegenhoud. Voor een MAC blush tel je zo'n €23,- neer. Dit is niet niks, maar ik vind het vast en zeker de prijs waard!


Dan nu de verpakking! Ik vind het heel handig dat je door het transparante deel makkelijk de kleur kan zien. Ik heb ook helemaal geen schrik dat het potje niet goed sluit, want je kan een duidelijk klikje horen als hij goed gesloten is. Geen onaangename verrassingen met kapotte blushes in het toilettasje!


Het is zeker en vast een long-lasting product. Als ik bij een budget-blush 's middags in de spiegel kijk, lijkt het alsof alle blush weegewaaid is met de wind van 's morgens naar school te fietsen! Bij deze blush heb ik dat niet, als ik 's avonds in de spiegel kijk zie ik nog steeds Desert Rose op mijn wangen!


Het leuke aan producten: het
Back 2 MAC concept! Als mijn blush helemaal leeg is, heb ik al 1 van de 6 producten die ik inruil voor een leuke, gloednieuwe lippenstift! Je kan natuurlijk niet alles inruilen. Hieronder een lijstje met lege producten die je kan switchen voor een lipstick! Dit is een product voor jou als...
  • je het niet erg vindt om wat meer uit te geven aan make up
  • je van kwaliteit houdt
  • jouw budget het toelaat om duurdere make up te kopen
 Dit is geen product voor jou als...
  • jouw voorkeur niet uit gaat naar MAC producten
  • jouw budget het niet toelaat 

Wat vinden jullie van MAC producten? Overrated of is het zijn prijs waard?
Tot volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten