zondag 26 februari 2012

12 things I love

1. Smoothies

 

Ik hou van smoothies. Het liefst met veel rood fruit erin: rode besjes, braambessen, aarbeien, noem maar op! Zolang het maar vol fruit en vitamines zit. Het is echt supergezond!
Het is nog niet zo lang hoor, dat ik van smoothies hou. Ik vond het veel werk, al dat fruit snijden. Wat een gedoe! Sinds het artikel van Serena (van beautylab.nl) besloot ik het ook eens te proberen. Ik kocht een boel vers fruit, deed één keer hard werk en kon de komende weken zonder veel poespas mijn smoothie opdrinken. Hmmmm!

2. Make up
Soms denk ik dat het een obsessie wordt. Ik bedoel dan niet gewoon make up opdoen, maar vooral het verzamelen ervan. Het lijkt alsof ik nooit alles heb wat ik nodig heb. Ik heb het natuurlijk niet allemaal nodig, maar het voelt wel zo. MAC-winkel, ik mis je al!
Ook het aanbrengen ervan wordt alsmaar leuker en leuker. Hoe meer je te weten komt, hoe natuurlijker het gaat en hoe beter je erin wordt. Soms kan ik een uur bezig zitten met mezelf te make uppen!

3. Lekker ruikende zeep

Ik hou van leuke winkeltjes waar ze van die lekkere zeepjes verkopen. De geur alleen al lokt me naar binnen! Het meest duidelijke voorbeeld hiervan is Lush. Er is er maar ééntje in België, maar als ik de aroma's reuk op de Meir begin ik al te fantaseren wat er in het mandje zal verdwijnen.
Niet alleen het kopen, vooral het gebruiken vind ik super. Als je doucht en je 3 uur later af en toe nog eens die lekkere geur ruikt.. Don't you just love it?

4. Geurkaarsen en wax scents
Ik hou van lekkere geuren. En ik hou er vooral van als die lekkere geuren verspreid zijn over mijn kamer. Geurkaarsen en wax scents zorgen daarvoor. Menig kaarsje is hier al opgebrand geraakt!
Voor wie mijn passie deelt: IKEA, Hema en  Kruidvat hebben goede budgetkaarsen! IKEA heeft ook kaarsen met gebakjesgeur. How awesome is that?!

5. Lekker eten
Ik zou 24/7 kunnen eten wat ik lekker vind. Spijtig genoeg gaat dat niet want dan pas ik niet meer in de auto en dan moet ik overal naartoe rollen. (Grapje he) 
Maar, wie houdt er niet van? Oliebollen, chips, ferrero rochers, croissants, hmmm! 

 6. Artikels schrijven
Als er iets is wat ik mij later wel zie doen, is het fulltime blogger zijn. Ik hou van schrijven, mijn mening zeggen, vanalles uittesten (en dan natuurlijk 'voor de site', als je begrijpt wat ik bedoel).
Het enige probleem nu is het gebrek aan tijd. School en weekendwerk (en een sociaal leven) helpen daar ook niet echt bij. Maar als ik inspiratie heb en ik heb wat tijd over, wordt dat geïnvesteerd in de site!


7. Outfits uitzoeken
Aaaah, ik hou van kleding! Ik hou van hou het je karakter en stijl uitdrukt, hoe je er volledig jezelf mee kan uitdrukken. Van kop tot teen uitgezocht. Accessoires en schoenen zeker niet vergeten! 
Als we het dan toch over kleding hebben: ik heb een voorliefde voor jurkjes. Ik heb er sowieso meer dan 30. Ik vind het mooier staan bij mezelf! Het benadrukt geen onaangename rondingen, which I like.


8. Perfect gelakte nagels
Als je juist een hele manicure hebt gehad (van jezelf of in een salon, maakt niet uit!) en je nagels zien er zo shiny en netjes uit. Ik hou ervan! Maar ik haat het dan weer als ik onverwacht iets moet doen waardoor alles bobbelig en gedeukt raakt. Anyways, als het zou kunnen zou ik altijd perfect gelakte nagels willen. Mijn lievelingskleur nagellak op dit moment is Chocolate Cakes van Essie!


9. Schoenen

Kwijl..

Schoenen schoenen schoenen schoenen. In de solden sta ik altijd paraat om een goed paar schoenen te scoren. Liefst echt leer, mooi afgewerkt en iets wat ik vaak kan dragen. Soms maakt een paar schoenen je outfit af en soms kan het de hele outfit verpesten. Maar, schoenen moeten (en ik bedoel ook echt moeten) comfortabel zitten, anders doe ik ze nooit aan. Heb ik er blaren van? Dan belanden ze sowieso in de vuilnisbak, hoe jammer het soms ook is.


10. Foto's
Zowel foto's nemen als foto's achteraf bekijken vind ik superleuk. Foto's zijn herinneringen! Al mijn belangrijke foto's zitten in één album, en die neem ik mee als ik reis. 
Later wil ik een polaroid camera. Hoe duur het ook wordt, ik blijf het de max vinden. 

11. Horloges en juwelenJuwelen zijn belangrijk om een outfit net dat tikkeltje specialer en interessanter te maken. Oorbellen vind ik persoonlijk een must, ik ga bijna nooit buiten zonder oorbellen. En horloges! Ze zijn niet alleen functioneel (je kan het uur rop aflezen, like duh), maar ze zijn ook nog eens een mooie accessoire! Multifunctioneel dus.


12. Muziek
Ik ben ontzettend into muziek, altijd al geweest eigenlijk. Ik hou van live muziek. Elk concert of festival dat ik kan meepikken, doe ik maar al te graag! 
Ook als ik op de fiets zit luister ik vrijwel altijd muziek. Eigenlijk heb ik ook wel zin om naar werchter te gaan dit jaar, maar dat valt nog af te wachten.


Ik hoop dat je 't leuk vond. Tot volgende keer! xoxo

1 opmerking: